Első bejegyzésként…

Kedves Olvasó! Szeretettel üdvözlünk a Mesélj nekem INDIÁRÓL blogon! Ez egy rendhagyó útinapló Indiában töltött napjainkról – hangulatokkal, életképekkel, rövid és hosszabb történetekkel, észak-indiai kedvenc receptjeinkkel – mindazzal, amit csaknem 20 év alatt indiai utazásaink során képzeletbeli hátizsákunkba sikerült összegyűjtenünk.

Amikor Indiában töltött hetek vagy hónapok után hazaérkezünk, minden egyes alkalommal elhangzik a jólismert mondat: „Mesélj nekem Indiáról”. Mi pedig nagy-nagy örömmel teszünk eleget ennek a kedves kérésnek. Szívesen mesélünk ottani hétköznapjainkról, arról a különleges világról a világban, ahol valóban sok minden lehetséges. Nemrégiben pedig a Szeretlek Magyarország oldalán is meséltünk utazásaink kezdetéről, egy kicsit magunkról és nagyon sokat Indiáról. A teljes riportot itt találjátok.

Jó olvasást, kellemes szórakozást kívánunk minden kedves bloglátogatónak!

Néhány szó rólunk:

Ketten vagyunk, én és MacW. Én írom a történeteket, MacW pedig lencsén keresztül figyeli a világot. Imádjuk Délkelet-Ázsiát. Szeretjük Laoszt és Japánt, de szívünk legnagyobb részében India lakik.Izgalommal fedezzük fel a mindennapok csodáit, és ha úri kedvünk úgy tartja, akár egy nagy szikla tetejére is felmászunk; pihenünk, és fekve hallgatjuk a sziklák között nyargaló forró szél énekét. Egy szép napfényes délutánnak, egy frissen főzött teának, a lelkünket simogató csendnek ugyanúgy tudunk örülni, mint egy szívvel-lélekkel készült egyszerű ételnek vagy egy tartalmas beszélgetésnek. Ötven felé ballagva pedig egyre nagyobb örömünket leljük az efféle apróságokban 🙂


Kedves Olvasó! Köszönöm a látogatást, gyere máskor is, hogy megint mesélhessek neked Indiáról. Ha pedig tetszett a bejegyzés, ne tartsd meg magadnak az élményt, oszd meg bátran másokkal is.

A legújabb bejegyzéseket és további indiai érdekességeket a blog Facebook oldalán is olvashatsz itt: Mesélj nekem Indiáról

Szerzői jogvédelem. A blogban megjelent írásokat, recepteket és fotókat szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében az írásos engedélyem nélkül máshol közzétenni, valamint sajátként feltüntetni tilos. Ez alól kivételt képez, ha csak a blogban megjelent írás első egy-két sorát tüntetik fel, majd a folytatásért a blogra kattintva jut el az olvasó! Amennyiben más forrást nem jelölök meg, a történetek, receptek és fotók saját szellemi termékeim.

Rólunk

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: