Kár, kár, kár …

A csendesen vonuló, méltóságteljes Hoogly folyó partján sétálgatva egy régi, alig észrevehető fürdőházat fedeztünk fel. Csak ámultunk, alig tudtunk szóhoz jutni a feledésbe merült, díszes keleti ékszerdoboz láttán. Ugyanis a jobb időket is megért, mára már megkopott és omladozó vakolatú, kupolás épületet belülről lenyűgöző szépségű, majolikák díszítik. Leírhatatlanul gyönyörű, zöld színű és rózsamintás alkotások.

Illetve csak díszítenék, ha a madárpiszok, a szemét és a felhordott sár ezt lehetővé tenné. Hiába járnak erre fürdőzők naponta, a kíváncsi szemek elől már egyikük sem bújik el az épület labirintusában. Az árnyékot adó magas falak között csupán néhány munkás mossa, osztályozza a csokrokhoz használt különböző zöld leveleket. Csak néhány vén holló üldögél itt naphosszat és mondogatja mély hangon „kár, kár, kár”. Bizony, kár ezért a valamikor mesésen gyönyörű fürdőházért.

Kedves Olvasó! Köszönöm a látogatást, gyere máskor is, hogy megint mesélhessek neked Indiáról. Ha pedig tetszett a bejegyzés, ne tartsd meg magadnak az élményt, oszd meg bátran másokkal is.

A legújabb bejegyzéseket és további indiai érdekességeket a blog Facebook oldalán is olvashatsz itt: Mesélj nekem Indiáról

Szerzői jogvédelem. A blogban megjelent írásokat, recepteket és fotókat szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében az írásos engedélyem nélkül máshol közzétenni, valamint sajátként feltüntetni tilos. Ez alól kivételt képez, ha csak a blogban megjelent írás első egy-két sorát tüntetik fel, majd a folytatásért a blogra kattintva jut el az olvasó! Amennyiben más forrást nem jelölök meg, a történetek, receptek és fotók saját szellemi termékeim.

Úton-útfélen

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: